Hotell och boende på Koh Tao
Boka hotell via R24 (sawadee)

Sök på hotellnamn
..eller välj plats...
... och område....
Boka hotell via Agoda

Sök på hotellnamn
..eller välj plats...
... och område....


Några tips om att boka hotell på Koh Tao, Thailand


Genom vår bokningsmotor får du direkt tillgång till de två bästa hotelloperatörerna i Thailand, R24 och Agoda. Du kan enkelt söka fram samma hotell i båda systemen och jämföra priser och välja den bästa dealen för ditt drömboende i Thailand! Lycka till!


Den prismedvetne resenären, som vill bo bekvämt och lyxigt till fyndpriser, väntar med bokningen tills några veckor innan incheckning. Risken är då förstås att det kan vara fullbokat på favorithotellet, men man har då chans på superfynd med rabatter upp till 50-70% genom s.k. sista minuten priser eller specialerbjudande som läggs ut i systemet av hotellägarna. Både R24 och Agoda är kända för att ha mycket sista minuten priser. Det är faktiskt häpnadsväckande vilka låga priser man ibland kan lyckas boka för


Endast för R24 bokning: När du fått fram ett hotell och tittar på det, så finns just under hotellbeskrivningen en liten scrollist där man kan välja att se fler hotell som ligger ett valfritt antal meter från hotellet du tittar på. Välj t.ex. att visa hotell inom ett avstånd av 500m, så får du upp dessa i en lista samt överskådligt markerade i kartan. På så sätt får du en enkel överblick över hotellen i området.


Endast för R24 bokning:Ibland är det svårt att veta vilket hotell man ska välja. Ett bra tips är att skicka flera bokningsförfrågningar till olika hotell samtidigt. Då får du svar omgående på tillgänglighet m.m. för de hotell du är intresserad av. På så sätt kan du i lugn och ro välja ut och boka ditt favorithotell. Endast bokningen för det hotellet du betalar delbetalning för blir giltlig, de andra förfrågningarna blir ogiltliga automatiskt inom några dagar.


Vi får ofta frågan om priserna som anges är per person eller rum. I thailand och asien är priserna alltid per rum/bungalow och finns det då en dubbelsäng i rummet gäller alltså priset för 2 pers. Är det en family suite med flera sängar gäller priset för alla dessa sängar. Tipset är helt enkelt att det är väldigt billigt med boende i Thailand och det är därför möjligt att unna sig ett extra gott boende till låg kostnad. Ofta tillåts man också ställa in en extra säng i rummet om så behövs och då tillkommer endast en mindre avgift. Skriv ditt önskemål om extrasäng i kommentarfältet vid bokningen.


Du kan finna hotell antingen genom att söka fritt på ord från sökfältet ovan, eller välja område från scrollisterna. Tipset är att försöka söka hotell med scrollisterna eftersom alla hotell då visas på ett mycket överskådligt sätt direkt i kartan. Klicka på "Satellit" i kartan för att se ett riktig foto uppifrån och bilda dig en uppfattning om hur området ser ut. Då kan du zooma in stränder, vägar och hotell och på så sätt se omgivningarna mycket tydligt


En del R24 hotell är märkta med "REKOMMENDERAT" och den rekommendationen grundar sig på en stor mängd folk som lovordat och berömt hotellet under en längre tid. För AGODA måste du klicka dig fram till varje hotell och se poängen hotellet fått på en tio-gradig skala. Allt över 8 är väldigt bra! Det finns inga kommersiella intressen bakom dessa rekommendationer utan den bygger på gäster från olika delar av världen som besökt hotellet


För att få en bra och någorlunda sanningsenlig bild av hotellet rekommenderar vi att man läser alla omdömen folk lämnat för hotellen. Där får du ofta också tips om andra bra saker runt omkring hotellet m.m.


Fler bra guider till spännande, fina platser i Thailand hittar ni här

Koh Phi Phi
Koh Samui
Phuket
Bangkok
Koh Samet
Koh Ngai
Koh Chang
Koh Lipe
Sveriges största community för thailand välkommen som medlem!
Thailand - Boka hos FritidsresorHotell bungalow med pool i thailand.