Välkommen till Koh Tao guiden - den svenska orginalguiden sedan 2002 för den fantastiskt vackra ön Koh Tao i Thailand

Om oss på KohTaoguiden.comThailand semester på Koh Tao

Vision Koh Tao

Kohtaoguiden är utan jämförelse sveriges mest innehållsrika och uppdaterade guide för Koh Tao. Sidan startades 2002 som ett projektarbete men har sedan dess blivit det självklara webbsajt valet för svenskar som reser till Koh Tao.

Sedan 2004 hjälper vi mängder av svenskar att boka hotell på Koh Tao till fantastiskt bra priser, mycket tack vare vårt långvariga samarbete med R24 (sawadee.com) och AGODA som är de största hotellbokningsorganisationerna i Thailand. R24 har förmedlat hotell till turister i Thailand sedan 1996 och är medlem i turistorganisationen ATTA, som borgar för trygghet och säkerhet.


Vitsen med att boka hotell via oss är att priserna alltid blir mellan 30-60% billigare än om du bokar direkt med hotellen. Detta kan vara svårt för oss svenskar att förstå, varför det är så här, men så är det i Thailand och Asien överlag. De hotell som är anslutna via R24 och AGODA bokningssystem håller också mycket låga priser, men bara via själva bokningssystemet, inte om du kontaktar dem direkt. Sedan något år tillbaka går det också att boka sista minuten priser som hotellägarna själva lägger ut med kort varsel (3-10 dagar innan incheckning). Dessa priser är det ofta ca 75% rabatt på.

Vill du kontakta oss kan du göra det via vår kontaktsida
Gå till kontaktsidanFler bra guider till spännande, fina platser i Thailand hittar ni här

Koh Phi Phi
Koh Samui
Phuket
Bangkok
Koh Samet
Koh Ngai
Koh Chang
Koh Lipe
Sveriges största community för thailand välkommen som medlem!
Thailand - Boka hos FritidsresorHotell bungalow med pool i thailand.